Glasberga villaområde, Södertälje

Nästa generations villaområde

Vackert beläget vid sjökanten kommer detta moderna villaområde erbjuda ett naturligt drömläge i naturen, men det kommer också arbeta tillsammans med naturen. På alltifrån villor till radhus har våra tak med fullt integrerade solceller installerats, vilket gör hela området mer självförsörjande och hållbart.

Eftersom områdets villor och radhus skiljde sig i arkitektur valde vi att lägga både ShingEl och RooF. Båda taken är anpassningsbara till husets form och storlek, vilket tillåter ägaren att producera maximalt med solenergi. De ger också taket ett komplett och heltäckande utseende.

Att välja tak med integrerade solceller gör inte bara fastigheterna lättare att sälja till morgondagens miljömedvetna köpare, det förkortar även byggprocessen, kräver mindre material och skapar ett högre värde på huset.

Fakta om projektet:

Typ av produkt:
ShingEl & RooF
Installerad effekt:
75 855 W
Energifördelning:
25% av förbrukningen
CO2 besparing:
3034 kg/år
Beställare:
Paradoumo gruppen

Redo att integrera solen i din fastighet?

Kontakta oss för att lära dig mer om solens kraft och hur vi och våra produkter kan göra din fastighet mer självförsörjande, billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle.