19 januari 2024

Soltechs nederländska dotterbolag 365zon vinner ny solenergiaffär med ordervärde på 28 MSEK

365zon har inlett 2024 med att vinna en solenergiauktion för Nederländernas största förening för husägare. Det vinnande uppdraget innebär att 365zon får i uppdrag att installera solpaneler på hundratals hus under 2024. Ordervärdet för affären uppgår till cirka 28 miljoner kronor.

Det nederländska solenergiföretaget 365zon har återigen vunnit en solenergiorder för den största villaägarföreningen i Nederländerna. Föreningen anordnar solenergiauktioner för att erbjuda sina medlemmar möjligheter att få marknadsledande solenergi- och installationstjänster.

Det nya avtalet innebär att 365zon kommer att installera solpaneler på hundratals hus under Q1 och Q2 i år.

– Det känns väldigt roligt att vi har inlett 2024 med en auktionsvinst. Vi är framförallt glada över att återigen få förtroendet att bistå våra kunder i deras hållbarhetsarbete, säger Lars Buuts, vd på 365zon.

– Jag vill framföra mina gratulationer till Lars Buuts och hans team som har inlett året med en imponerande prestation. Att få förnyat förtroende från en villaägarförening bevisar att 365zon anses vara ett mycket trovärdigt företag att samarbeta med, säger Stefan Ölander, vd på Soltech Energy.