26 april 2023

Soltechs nederländska dotterbolag 365zon vinner ny solenergiaffär för husägarorganisation

Nu har Soltechs nederländska dotterbolag 365zon vunnit ett nytt solenergikontrakt för en av organisation för husägare, Helpt Elkander, som har över 1 000 husägare som medlemmar. Det vunna kontraktet innebär att bolaget ska installera solpaneler åt organisationen under en treåsperiod med en option om ytterligare tre år.

Det nederländska solenergibolaget 365zon var Soltechs första internationella förvärv när de blev en del av Soltech i april 2022. De är en ledande aktör på den nederländska marknaden och är inriktade på solcells- och laddlösningar för privatpersoner och bostadsrättsföreningar men även för medlems- och konsumentorganisationer för villaägare och bostadsrättsägare.

Nu har de vunnit ett treårigt solenergikontrakt för villaägarföreningen Helpt Elkander som de utlyst för att erbjuda sina över 1 000 medlemmar solenergiinstallationer. Kontraktet innebär att 365zon ska installera solpaneler åt organisationen de kommande tre åren. Dessutom innehåller kontraktet en option om en treårig förlängning.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtoendet att hjälpa Helpt Elkander med solcellsinstallationer i flera år framöver. Jag vill också passa på att tacka alla våra fantastiska anställda som gör den här typen av uppdrag möjliga för oss att utföra, säger Lars Buuts, vd på 365zon.

– Jag vill skicka mina gratulationer till hela 365zon som landat det här prestigeuppdraget över tre år som dessutom kan förlängas i ytterligare tre år. Den här typen av kontrakt bevisar att marknaden anser 365zon vara en mycket trovärdig och kompetent aktör att samarbeta med, säger Stefan Ölander, vd på Soltech Energy.