Framtidssäkrade energilösningar

Helhetslösningar inom sol, tak & batteri

Gör din fastighet till ett eget soligt kraftverk. Vi hjälper dig med solceller, tak, ladd- och lagringsmöjligheter som tillsammans skapar en lönsam energianvändning. Genom att erbjuda tjänster från en och samma leverantör blir det både enklare och tryggare för dig då vi tar ett totalansvar och har fulla garantier. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi hjälper företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Alla bolag i Soltechkoncernen är certifierade av Svensk Solenergi. Tillsammans utvecklar vi solenergimarknaden och ställer höga krav på säkerhet vid installationer och arbetsmiljö.

Fotokollage av solceller och miljöbild

Nya intäktsmöjligheter med stödtjänster

Ett helt nytt användningsområde har utvecklats för sol och batteri. Vi erbjuder nu stödtjänster som ger din solcells- och batterianläggning nya intäktsmöjligheter. Med ett batteri anslutet till vår samarbetspartner CheckWatts* virtuella kraftverk får du betalt för att hjälpa till att balansera upp vårt gemensamma centrala elnät. Det virtuella kraftverket länkar samman batterier över hela landet och ger support till Svenska Kraftnät*.

Du får betalt och bidrar till ett mer balanserat elnät samtidigt som du gör en god investering och medverkar till en hållbar framtid.

  • God investering med hög avkastning
  • Få betalt för att låna ut ditt batteri – oavsett om det används eller inte
  • Bidra till den gröna omställningen

*Svenska kraftnät är svenska statens myndighet för drift och underhåll av det nationella elnätet. CheckWatt har utvecklat en tjänst som möjliggör sammanlänkning av batterier över hela landet kopplade mot Svenska Kraftnät. Därigenom kan hushåll få betalt och samtidigt bidra till elnätets stabilitet.

Flera goda skäl till solceller

En lönsam affär
Solceller hjälper dig att minska dina elkostnader och är dessutom värdehöjande för din fastighet.
Smartare energiförsörjning
Att ta vara på det naturliga solljuset är både smart, hållbart och bidrar till den gröna omställningen.
Smidigt och underhållsfritt
Vi tillhandahåller en snabb, smidig och komplett installation. Solceller har en livslängd på ca 20-30 år och kräver väldigt lite underhåll.
Elbilsladdning
Komplettera din solcellsanläggning med effektiva lösningar som laddbox för din elbil. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitét.
Lagra din solel
Med ett batteri kan du lagra den överskottsel som du inte gör av med och som annars automtiskt går ut på elnätet.
Grönt teknikavdrag
Avdraget fungerar likt ROT-avdraget och ger 20% avdrag för solenergi och 50% avdrag för ladd- och batterilösningar (skatteavdrag för batterier ges i kombination med en befintlig eller ny solcellsanläggning).

Redo att bli din egen energiproducent?

Vi finns på flera platser i landet och erbjuder kostnadsfria offertförslag. Kontakta ditt närmsta Soltechbolag nedan så hjälper vi dig.

 

NP-Gruppen
Adress
Stallarholmsvägen 22
124 59 , Bandhagen

Tel: 08 31 99 49
Fax: +46 (0)8 31 71 28
E-post: kontakt@np-gruppen.se

Takorama Elteknik
Adress
Backegårdsvägen 4
459 30, Ljungskile

Telefon: 0522-294 80
Fax: 0522-294 81
E-post: info@takorama.se

Din Takläggare
Ljungs Sedum
Wettergrens Tak & Plåtslageri
TAKAB i Jönköping
Takab i Falun
Falu Plåtslageri
Fasadsystem