23 november 2020

Soltech gruppen tilldelas pris i Kina

Priset delas ut av The International Energy Web, en intresseorganisation med mer än fem hundra tusen medlemmar. Motiveringen till priset är att Advanced Soltech Renewable Energy har förmågan att bygga stora projekt på ett snabbt och effektivt sätt med hög kvalitet. Övriga vinnare inkluderar företag som Longi, Trina och GCL. Priset instiftades 2016.

– Det är mycket glädjande att vårt bolag uppmärksammas av branschen som en av de ledande aktörerna inom distribuerad solenergi på världens största marknad, Kina. Säger Advanced Soltech Renewable Energys VD Gang Bao.

–  Att vara utsedd till bland de 10 bästa installatörerna på världens största och mest konkurrensutsatta marknad är riktigt stort. Det är väldigt glädjande att vårt kinesiska team får detta erkännande av branschen för vårt fantastiska arbete med solenergi som en tjänst” säger Advanced Soltech VD Max Metelius.

Energy Web är en global ideell förening som arbetar för att främja kundcentrerade energisystem med låg miljöpåverkan. Energy Web grundades av Rocky Mountain Institute och blockchain-utvecklaren Grid Singularity,  tillsammans med 10  medlemsförbund.

Den 15 november hölls ceremonin i Peking. Bilden är från prisutdelningen, I mitten står Advanced Soltech Renewable Energys VD Gang Bao.