16 juni 2010

SolTech Energy utökar sitt försäljningsnätverk

SolTech Energy har tecknat återförsäljaravtal med Bad & Värmebutiken i Bollnäs AB och Byggakuten AB i Strömstad, som kommer att sälja, installera och serva SolTechs system på respektive ort med omnejd. Försäljningsrätten omfattar alla former av slutkunder från privata bostäder till flerfamiljshus, kommersiella och kommunala fastigheter.

Det ingår som ett led i vår strategi att öka antalet återförsäljare i landet, med målsättningen att slutligen bli rikstäckande. Vi lägger stor vikt vid att våra återförsäljare har kompetens inom såväl sälj som installation och service. Det är med stor glädje vi hälsar Bad & Värmebutiken och Byggakuten välkomna som återförsäljare av SolTechs system säger VD Frederic Telander i en kommentar.

Det ökande allmänna kundintresset för energibesparande och smarta produkter, gör att detaljister och byggbolag i allt större omfattning anpassar sina produkter och tjänster därefter. Bad & Värmebutiken i Bollnäs har t.ex. skapat en separat avdelning för energibesparande produkter med dedikerad personal med just den kompetensen, för att effektivare kunna serva kunderna inom området, avslutar VD, Frederic Telander.

För mer information:

Kontakt: Frederic Telander, VD, SolTech Energy Sweden AB (publ), Mekanikervägen 12, SE- 146 33 TULLINGE. Tel: 08-441 88 40, E-post: frederic.telander@soltechenergy.com ,Web: www.soltechenergy.com