2 december 2009

SolTech Energy med i Stockholms Klimatpakt

I slutet av 2009 undertecknade Henrik Båge från SolTech Energy och Ulla Hamilton, Miljö- och Trafikborgarråd i Stockholm, avsiktsförklaringen för Stockholms Klimatpakt.

Klimatpakten är ett samarbete mellan Stockholms stad och företag verksamma i Stockholmsregionen. Syftet är att staden och näringslivet kraftsamlar för att minska klimatpåverkan från oss som lever och verkar i staden.

”Vi ser deltagandet i Klimatpakten som en fantastisk möjlighet för SolTech Energy att bidra till en bättre miljö och minskad klimatpåverkan för Stockholm och samtidigt nyttja Klimatpakten som en plattform för att knyta kontakter för spridningen av våra system och lösningar” säger Henrik Båge, affärsutvecklare på SolTech Energy. ”Vi ser även detta som en del i vår marknadsföring i samband med Miljöhuvudstadsåret, 2010 då mycket fokus kommer att läggas på Stockholm och innovativa miljötekniklösningar” fortsätter Henrik.

Läs mer om Klimatpakten på Stockholms Stads webbsida.

För mer information om SolTech Energys deltagande i Klimatpakten, kontakta Henrik Båge på 08-441 88 47 eller Frederic Telander, VD, på 08-441 88 46