17 mars 2011
SolTech Energy fortsätter att bygga ut sitt försäljningsnätverk!

SolTech Energy har tecknat agentavtal med JM Power, www.jmpower.se, som kommer att sälja, installera och serva SolTechs solenergisystem i Sverige. Försäljningsrätten omfattar privata bostäder. JM Power ingår i JM Bolagsgrupp AB och säljer solenergiprodukter och andra energibesparande lösningar för privata bostäder. Joachim Mårtensson, VD för JM Bolagsgrupp AB, är även representant för Skidstahus AB på Gotland samt säljer och monterar friggebodar och mindre stugor i Sverige genom JM Stugor & Förråd.

Det ingår som ett led i vår strategi att öka antalet återförsäljare/agenter i landet, med målsättningen att slutligen bli rikstäckande. Vi lägger stor vikt vid att våra återförsäljare/agenter har kompetens inom såväl sälj som installation och service. JM Power är expansiva och framsynta. Det är med stor glädje vi hälsar JM Power välkomna som representanter för SolTechs system säger VD Frederic Telander i en kommentar.

Det ökande allmänna kundintresset för energibesparande och smarta produkter, gör att detaljister och byggbolag i allt större omfattning anpassar sina produkter och tjänster därefter. JM Power satsar hårt på solenergi och energibesparande produkter med dedikerad personal med just den kompetensen för att effektivare kunna serva kunderna inom området, avslutar VD, Frederic Telander.