I solenergins framkant

Ingen vet hur morgondagens energi- och solcellslösningar kommer att fungera. Därför är Soltech Innovation en väsentlig del av vår verksamhet. Här har våra ingenjörer friheten att testa idéer, ta risker och låta sin nyfikenhet leda vägen framåt.

Under åren har vi experimenterat med alltifrån termisk solkraft till byggnadsmaterial med integrerade solceller. Varje övergiven idé, prototyp och produkt har tagit oss ett steg närmare framgång. Idag har vi egenutvecklade produkter som med stilren design och integrerade solceller låter både väggar och tak ta vara på solens energi, utan att tumma på fastighetens utseende.

Utvecklingen fortsätter

Vi brinner för att utveckla produkter som gör det enklare och ekonomiskt hållbart för fastighetsägare att välja solenergi. Därför är vi ständigt på jakt efter nästa stora innovation, och Soltech Innovation slutar aldrig att testa nya idéer. Genom att bredda vårt fokus och utforska alltifrån produktion, styrning och förvaring av solenergi kan vi skapa ett komplett ekosystem för fastigheternas elförbrukning.

Framtiden bygger vi tillsammans

Ett stort teknologiskt genombrott kan vara avgörande för att stoppa klimatförändringen. Därför uppmuntrar vi även andra innovatörer, stora som små, att samarbeta. Med lång erfarenhet av att ta idéer till färdig produkt kan vi som partner bidra med alltifrån ingenjörskunskap till ekonomiskt stöd. Driver ni ett start-up som vill revolutionera solcellsvärlden, hör av dig till oss så kan vi diskutera om det finns förutsättningar för oss att hjälpa er med allt från produktutveckling- och produktionskunskaper till finansiering. Tillsammans utvecklar vi nästa generations hållbara energisystem.

Vill du bygga morgondagens energilösningar tillsammans med oss?