Sista ansökningsdag: 31 december 2024
Sedummontör/ takmontör till Ljungs Sedum

Gillar du fysiskt arbete, och vill ha ett jobb där du ser tydliga resultat och jobba i ett företag med ett härligt positivt gäng? Då ska du arbeta med oss på Ljungs sedum inom Soltechkoncernen. 

Det händer mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster. Att vi också verkar i en framtidsbransch som del i hållbar utveckling bidrar förstås också till det. Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig.

Som anställd på Ljungs sedum arbetar du mestadels med sedummontage, gröna tak. I dina arbetsuppgifter ingår att montera sedum på tak, både små och stora projekt. Vi har vårat kontor och lager i Ljung, men vi utför arbeten mestadels i Göteborgsområdet, även jobb med övernattningar kan förekomma. Vi hjälper även våra systerbolag inom koncernen med tätskiktsarbeten, isolering och solcellsmontage.

Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, är positiv och alltid försöker göra ett så bra och effektivt jobb som möjligt. Vi ställer inga krav på erfarenhet utav arbete på tak, vi söker dig som är nyfiken och intresserad utav att lära dig. Vi ser gärna att du är en yngre, driven person som gillar att arbeta. B-körkort är ett krav.   

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

 

 

Ljungs Sedum levererar olika typer av sedumentreprenader för företag och privatpersoner.
Efterfrågan och intresset kring gröna tak, sedumtak och marksedum har ökat kraftfullt de senaste åren och är en effektiv metod för att förbättra stadsmiljön. Vi på Ljungs Sedum har arbetat med materialet under lång tid. Vi har alltid sedummattor på lager för hämtning eller snabb leverans över hela Sverige. Vi är en del av Soltechkoncernen.

Bolag:
Ljungs sedum
Arbetsområde:
Tak